Nyhedsbrev - juli 2019

Usserød Ådals Kogræsserforening Nyhedsbrev Juli 2019


Kvierne er kommet


Den 7. maj i dejligt dansk forårsvejr ankom vores 6 kvier, de måtte lige køle lidt af i fangfolden inden de blev lukket ud, for som deres forgængere, at tage en rundtur og finde ud af terræn og grænser.


Hegnsholdet
Inden kvierne ankommer, er der altid et stort arbejde for hegnsholdet med at gøre markerne klar, og også i år har de sørget for, at græsset er slået under hegnene, at der er strøm i dem og at hegnspælene er efterset.

Skriv til Svend: Svend@muusmann.eu, hvis du vil være med på hegnsholdet.


Goddag til kvierne
Den 14. maj, i forlængelse af arrangementet med Henrik Jørgensen, blev der sagt pænt goddag til kvierne, og foreningen var vært ved et lille glas og en snack.

Grønt guld
Det grønne guld har slået til (med leerne) igen. Arrangementet den 14. maj, med Henrik Jørgensen fra DN, var en stor succes, som le- slåerne og hegnsholdet fik glæde af. Henrik er en meget vidende mand og roste også vores indsatser på marken, og vidste noget om hver en blomst. Ved den efterfølgende le-dag den 28. maj var det tydeligt, at gruppen er blevet meget bedre til at organisere le-slåningen. Der er altid plads til en til på le-holdet.


Kalender
Sommerfest 18. august kl. 13

8. oktober Slagtning
22. oktober Afhentning af kød

/Bestyrelsen
www.kograesser.123hjemmeside.dk